Zoeken naar tpm audit

tpm audit
Informatiebeveiliging onder controle2/e, Paulus Laurentius Overbeek Google Boeken.
Pagina 236 IDEA International Data Encryption Algorithm IEEE Institute of Electrical and Electronics Engineers IETF Internet Engineering Task Force. Komt voor in 4 boeken vanaf 2003-2005. Pagina 236 ISACA Information Systems Audit and Control Association ISO International Organization for Standardization.
DigiD-assessment: Is jouw organisatie klaar voor 1 mei? Telindus Leading in smart secure IT platforms.
De opdracht wordt uitgevoerd onder leiding van de heer Ronald Driehuis RE, CISA CIPM van SafeHarbour. De audit resulteert in een formele rapportage van de feitelijke bevindingen. Deze rapportage voldoet aan de 3000-richtlijn van Norea en de eisen van Logius. De rapportage wordt in 1 onderlinge revisieslag met de opdrachtgever gefinaliseerd. Na finalisering zal de definitieve versie conform de brief van de minister d.d. 2 februari 2012 verstrekt worden aan Logius. De omvang van de werkzaamheden is bepaald aan de hand van uw vraagstelling waarbij we ervan uitgaan dat er niet gesteund kan worden op een afgegeven TPM verklaring.
Audit en Advies Diensten 2Staff.
Steeds vaker besteden bedrijven een deel van hun IT-afdeling uit aan externe leveranciers. Deze outsourcing relaties verlopen niet altijd zoals gewenst. 2Staff TPM services beoordeelt deze relaties en geeft onafhankelijk advies over mogelijke verbeteringen. Privacy audit; Noodzakelijk voor iedere onderneming ivm verandering van de wetgeving medio 2015.
Penetratietest voor DigiD ICT-beveiligingsassessment Web Security Scan.
ICT-Beveiligingsrichtlijnen voor Webapplicaties van het NCSC. Tijdens het applicatieonderzoek wordt getoetst op kwetsbaarheden en bedreigingen zoals beschreven in de ICT-Beveiligingsrichtlijnen voor Webapplicaties van het Nationaal Cyber Security Centrum, welke zijn opgenomen in de beveiligingsnorm van Logius voor het DigiD assessment.
TPM Audit Advies Informatiebeveiliging Nieuwhuis Consult.
Adviestraject of opleiding. TPM audit Third Party Memorandum. Een Derdenverklaring ofwel een Third Party Memorandum TPM is een verklaring die wordt afgegeven na een TPM-audit door een geregistreerde EDP auditor over de kwaliteit van een ICT-dienstverlening en beheersprocessen daar omheen.
IT-audit Wikipedia.
RO, Register Operational Auditor, IIA, veelal werkzaam als operational auditor in combinatie met IT audit werkzaamheden. Met uitzondering van de RA-titel is het voeren van beroepskwalificaties niet beschermd door Nederlandse beroepswetgeving zoals dit het geval is bij bijvoorbeeld accountants en notarissen.
Wat is een ISAE 3402 rapportage en wat kan ik er mee?
Het is dan ook met name de accountant die er bij de klant op aandringt de TPM verklaring of ISAE 3402 rapportage bij haar leveranciers te bewerkstelligen. Indien geen TPM of ISAE 3402 rapportage beschikbaar is, zal u als leverancier mogelijk elk jaar opnieuw een audit krijgen waarbij er een diepgravend onderzoek wordt uitgevoerd.
CARE wederom geslaagd voor DigiD assessment CARE.
Uiterlijk 1 mei 2017 dienen de gemeenten hun verantwoordingsdocumenten bij Logius aangeleverd te hebben. Door middel van een eigen audit dienen onze gemeentelijke klanten de overgebleven normen te laten testen. Door gebruik te maken van onze TPM is de audit voor hen een stuk eenvoudiger geworden.
SIMgroep slaagt tweede keer op rij voor alle normen DigiD audit Emerce.
Kaspar van de Griend, Directeur IT Operations bij SIMgroep, is blij dat hij ook dit jaar klanten kan helpen met een TPM third party mededeling in het kader van de DigiD audit: We zijn benieuwd wat de overheid de komende jaren gaat doen op het gebied van informatiebeveiliging.

Contacteer ons