Meer resultaten voor audit nl

audit nl
Home Countus Audit.
Countus Audit werkt volledig in de cloud. IN DE BUURT. Vind een vestiging bij jou in de buurt. Werving en selectie in de accountancy: vechters en winnaars. Wie kijkt naar de arbeidsmarkt in de accountancy kan maar tot 1 conclusie komen.
IT-Auditing Publiekesectoraccounts.nl.
Dit betreft het analyseren van de bedrijfsprocessen, het formuleren van de vereisten en prioriteiten voor de maatregelen in de IT-systemen en IT-processen, het vaststellen van opzet, bestaan en werking van de maatregelen, het inschatten van risicos bij deficiënties, het aandragen van haalbare oplossingen en het vormen van het uiteindelijke oordeel.
Vacatures voor Auditor en Accountant: IT, Operational, Internal Auditcarriere.nl.
Beschik jij daarnaast over een maatschappelijke drive en volg je een postmaster studie voor de RA-titel? We zoeken 3 auditors voor het vakgebied financial audit, met affiniteit met een van de vakgebieden operational audit of IT audit. Bekijk deze vacature Solliciteer direct.
Control Solutions International Uw partner voor audit, risk en compliance.
Internal audit co-sourcing is onze specialiteit. De onderdelen in het internal audit jaarplan waar u niet de kennis voor in huis heeft kunnen wij als uw partner met u uitvoeren. IT audit geeft u de toegevoegde waarde die u zoekt als het gaat om veilig en betrouwbaar maar toch effectief en efficiënt verbeteren van uw geautomatiseerde gegevensverwerking.
Audit.
BG etina CS Dansk DA Deutsch DE E EL Español ES Eesti keel ET Suomi FI Français FR Hrvatski HR Magyar HU Italiano IT Lietuvi LT Latvieu LV Malti MT Nederlands NL Polski PL Português PT Român RO Slovenina SK Slovenina SL Svenska SV.
Perined Home.
Alles over de audit. Ook de auditbesprekingen in de verschillende regio's' zijn niet meer weg te denken bij de kwaliteitsondersteuning in de geboortezorg. Tijdens een perinatale audit analyseren zorgverleners met elkaar op een kritische, gestructureerde manier de daadwerkelijk verleende zorg.
Vacatures voor Internal Auditor Glassdoor.nl.
Senior Staff Internal Audit. Pagina 1 van 3. Waar anderen naar zochten. Internal Auditor Oil Gas, Internal Assurance Auditor. Beste bedrijven voor de functie van internal auditornbsp.: UL, Rijk Zwaan, DEGIRO, Stryker, ASML, ZOA, ZF TRW, Johnson Johnson, Intertrust, Rabobank.
Home 4PP Audit.
Wij ondersteunen de Internal Audit Functie van uw organisatie of vullen deze naar wens in. Bent u verplicht om een Internal Audit Functie in te richten of heeft u daar behoefte aan? Internal Audit as a Service van 4PP Audit kan dan voor u een oplossing zijn.
ICT-beveiligingsassessments DigiD Logius.
U kunt contact opnemen met uw accountantskantoor voor het vinden van een auditor. In het register van de NOREA, Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors staan Register EDP-auditors ingeschreven die voldoen aan internationale regelgeving op het terrein van audit en assurance.

Contacteer ons