Zoeken naar audit

audit
Onderwijskiezer.
Boekhoudkundige en financiële audit en controle m/v/x. VDAB Beroepenfilm: Boekhouder. Verantwoordelijke boekhoudkundige en financiële audit en controle M/V/X. Wat is, wat doet een Verantwoordelijke boekhoudkundige en financiële audit en controle? Je controleert de rekeningen van firma's' op regelmatigheid, echtheid en betrouwbaarheid.
Sertius Audit.
Deze info kan vergaard worden door de uitvoering van een acquisitie-audit of due diligence audit, waarbij de klemtoon gelegd wordt op de financiële gevolgen van een milieupassief en/of specifieke milieuproblemen het ontbreken van vergunningen, het bestaan van bodemverontreiniging, het gebruik van voorbijgestreefde productietechnieken.
Interne audit in de publieke sector Deloitte Belgium Risk management public, internal, audit.
Life at Deloitte. Interne audit in de publieke sector. Interne audit als basis voor deugdelijk bestuur. Interne audit kan een organisatie helpen om haar strategische doelstellingen te bereiken door het opzetten van een systematische aanpak voor het evalueren en verbeteren van de effectiviteit van controle en governance.
Internal Audit Director-vacatures november 2018 Indeed.com.
Toon alle Vacatures in Henegouwen. Lees meer over werken bij Eumedica. Group Audit Director. Puratos 47 reviews. Group Audit Director. Lead internal audit process. Audit risk assessment and audit planning. Manage complex internal audit work in a highly professional manner.
Potentieelscan of audit: zoek de 7 verschillen VEB Efficiënt in energie.
In een audit krijgt u het volledige plaatje, dus ook de metingen van gebouwen of gebouwonderdelen waar u op voorhand van weet dat het daar nièt zit. Een audit is een momentopname. Een audit geeft u een uitgebreide beschrijving van de toestand van uw gebouw op een zeker moment.
Renovatie-audit Gemeente Ranst.
Zo moet je zelf niet meer op zoek naar een partner en kan je snel van start gaan. Bovendien betaalt het gemeentebestuur 50% van de kostprijs van de audit terug wanneer je nadien ook effectief maatregelen laat uitvoeren zoals ze in de audit zijn voorgesteld!
Audit Uw credit management grondig doorgelicht.
Uw credit management grondig doorgelicht. Bij de audit brengen we uw bestaand credit management in kaart en gaan we na hoe uw kredietbeheer er optimaal uit zou zien. Om dit te realiseren verzamelen we heel wat informatie die we samenbrengen tot een logisch geheel.
Audit.
Van bij de start beoordelen we ieders verwachtingen, inclusief die van alle stakeholders. Zo zijn ondernemers écht geholpen met het resultaat van onze werkzaamheden. Een onafhankelijke audit is van groot belang voor het vertrouwen dat investeerders en andere belanghebbenden in uw onderneming hebben.
Strategie Audit Berenschot Belgium NL.
Volgt uw bedrijf de juiste strategische koers? De Strategie Audit helpt u snel en grondig te beoordelen of uw strategie voldoende helder is en voldoende perspectief biedt voor het opstellen van uw businessplannen voor het komende budgetjaar. De ervaren adviseurs van Berenschot geven u en uw directieteam een compleet beeld van hoe de onderneming er strategisch voor staat.

Contacteer ons